kärleken?!?!?!?!

Det är ett år sen jag senast träffade dig och lät mig få känna dig..Jag har hatat dig varje dag sen dess och hoppas och tror inte vi blir vänner snart igen..

Människor tror på dig, människor vill känna dig, men du skapar så otroligt många problem här i världen, men du e fortfarande världens bästa!!
Varför är du så komplicerad??

En rätt tråkig torsdag!!

http://www.youtube.com/watch?v=j0Cb2DwKk1c


Sitter och lyssnar på världens bästa "mannen med den vita hatten (16 år senare)" och funderar på mobiltelefoner och om nya Sony ericsson och alla saker på den..

Symbian s60v5 terminal, 8.1 megapixelkamera med ansiktsavkänning och LED-blixt, videoinspelning i HD, tv- utgång, 720 MHz powerVR SGX graphics processor, 3.5 mm hörlurs utgång, 3.2" pekskärm, Fm-radio,inbyggd GPS- navigering, facebook- och youtube kompatibel, bluetooth v 2.1 med stöd för A2DP, stöd för trådlöst nätvärk, passningstid upp till 440 timmar, taltid upp till 13 timmar..

När man läser igenom allt dt där så är dt ju en riktigt grym telefon med diverse flashiga saker man verkligen(inte) behöver ;)
Men en sak slog mig kan man ringa och smsa med den, dt e ju därför man köper en mobil :P


Idag börjar hockey slutspelet  :D Brynäs- Djurgården och detta ska ses hemma hos min bästa Anna och Mattias och dt blir även blodpudding :D

Men innan dess så ska jag ta o hänga lite med min nya vän den roliga och iögonfallande Emma över en fika :D




Jag tycker även att alla som kollar in här borde skriva en hälsning, vem man e och vart man bor :)




Vill även säga grattiss till mitt egna lilla klappmongo på hennes födelsedag och att folk bara vill ha vanlig tårta ;)
Grattis även till min 20-årige lillebror idag också..

Sport.. Det bästa och det sämsta som finns...

Att förlora e verkligen den absolut värsta känslan som finns :(

Att förlora på detta sätt vill jag inte ens tänka på att göra. Men att ha en 3-0 ledning inför tredje perioden, tappa till 4-3 på 12 minuter e riktigt riktigt dåligt gjort, men starkt komma tillbaka till 4-4 men sen förlora i förlägningen 
suger riktigt hårt!! 


Jag förstår vad Tim Sandberg på bilden funderar på och allt sånt på bilden.Som typ vad hade man kunnat gjort bättre..  Sån tomhet i blicken och i skallen och man vill bara gråta typ..

Jag e jäkligt glad och stolt över hästens säsong och hoppas verkligen att flera av dom bästa spelarna stannar så dom kan fortsätta att bygga :)  och hoppas politikerna och folket i norrköping kan hjälpa hästen lite nu med pengar för det finns mer i norrköping än fotboll och sjukt överskattat lag som IFK Norrköping..


Imorgon kväll blir dt att träffa tränaren i Sonstorp, för jag kanske kommer bli utlånad dit och jag e riktigt sugen på den tanken. Men först blir dt en massa plugg o sen göra matte prov..

Lån??

Idag ringde min tränare mig och ville snacka om en sak.. En utlåning ett kort tag och jag måste säga att den idén inte låter så dum, så jag får hoppas att dom från den aktuella klubben hör av sig här snart :)

har bara en sak till och säga. Kom igen Hästen!!!!

Helg...

Jag känner mig rent utsagt värdelös på helger nu förtiden, jag gör typ ingenting utan bara slappar och ser film.. Idag har man sett på änglar och demoner(riktigt bra film) och sen hela säsong 2 av how i met your mother..


Annars så var dt verkligen världens bästa sport lördag igår!!

IFK Göteborg slog kalmar med 3-0
Vita Hästen vann över Tingsryd med 2-1 efter kanon spel av laget och framför allt Tim Sandberg i målet.. Så nu leder vi

Jag vill även dela med mig av denna länk.. Vill man se sina favorit tv serier gratis e den lysande :) 
http://www.freeonlineepisodes.net

Utkast: Mars 11, 2010

Vart ska jag börja? konserten igår var helt grym som vanligt och just nu vill jag bara ha mer och mer Kent känner jag :)

Jag stod så sjukt bra till också, typ 7 m från scenen med kortisar framför mig :D  Men killen som kom upp bakom och stod på mig exakt efter att förbandet var klart ville jag bara sänka, för han var så sjukt varm och då blir jag sjukt varm och jag hatar att vara sjukt varm men som tur var så försvann han när Kent kom upp scenen som  tur var..

Sen var det bara 2 timmars musik fest verkligen :D








Världens bästa onsdag :D

Jävlar vad jag längtar bara 6 timmar och 20 min kvar nu :D
Minns min första och hittils enda KENT konsert, dt var hittils min bästa dag i hela mitt liv och dt finns bara en person jag vill tacka, men eftersom jag inte gillar henne på något sätt idag så skiter jag i dt...





Jag tror nog att jag känner världens vackraste människor, både insidan och utsidan :D

Och malin Angel, jag har bara en sak att säga..it´s gonna happen ;)


Jag e sugen på en tatto, men jag vill skriva nåt härligt och snyggt på kroppen och inte ha en tråkig bild på nåt..om dt inte e IFKs märke eller Brynäs :P

RSS 2.0